Intervju sa poslodavcem na engleskom jeziku: online pripreme



Poslovni ili selekcioni intervju je razgovor na koji Vas je poslodavac (bilo on lično, bilo putem HR menadžera) pozvao nakon što ste ušli u uži krug kandidata za poziciju za koju ste se poslali svoju prijavu. Tom prilikom, pruža Vam se mogućnost direktne prezentacije potencijalnom poslodavcu i upoznavanje same kompanije ili organizacije za koju ste izrazili želju da radite. Sa druge strane, i poslodavac dobija priliku da upotpuni sliku o Vama i proceni Vašu motivaciju, sposobnosti, komunikacijske veštine, kao i mogući doprinos kompaniji.

Prednosti koje intervju donosi su dvosmerni vizuelni i verbalni kontakt koji ostvarujete, te može imati i dobre i loše rezultate, u zavisnosti od toga koliko ste se ozbiljno spremili za taj razgovor.

Sam intervju uglavnom je veoma stresan za onoga ko aplicira za određenu poziciju, posebno ukoliko se razgovor odvija na stranom (nematernjem) jeziku, u ovom slučaju na engleskom jeziku. Ne znate sa kakvom osobom ili osobama ćete se susresti, ali se način na koji će se razgovor odvijati može predpostaviti. Tu smo da Vam pomognemo: da se ne biste zbunili, a ujedno i da biste smanjili tremu i proverili svoje znanje govornog engleskog jezika, možemo zajedno sa Vama pripremiti odgovore na najčešća pitanja koja se postavljaju prilikom ovakvih intervjua i uraditi simulaciju u realnom vremenu.

Za sve dodatne informacije o online pripremi za razgovore sa potencijalnim poslodavcima na engleskom jeziku možete nam se obratiti putem emaila biblion07@yahoo.com (adresa i kao Skype kontakt).

Vodite se uvek vašim primarnim ciljem, a to je da želite posao!




Коментари

Популарни постови са овог блога

Horoskopski znaci na četiri jezika

Nazivi meseci u godini, dana u nedelji i godišnjih doba na srpskom, engleskom, nemačkom i latinskom jeziku

Infinitiv i gerund u engleskom jeziku II